Спорт

grominfo.eu

Російським та білоруським спортсменам не будуть раді у Парижі під час Олімпіади – мер

31 березня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Мер Парижа Анн Ідальго заявила, що російським і білоруським спортсменам "не будуть раді" на Олімпійських іграх, які цього року відбудуться у французькій столиці.

Джерело: Ідальго, яку цитують AFP, "Європейська правда"

Збірна України на останніх хвилинах вирвала вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024

27 березня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією у фінальному матчі плей-оф відбору Євро-2024 з футболу. Матч завершився з рахунком 2:1.

У першій половині першого тайму зустрічі команди обмінялися небезпечними моментами.

Стали відомі дата та місце бою між Усиком та Ф’юрі

17 листопада 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі остаточно призначили на 17 лютого 2024 року, він пройде у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді

Джерело: Суспільне.Спорт, компанія Queensberry Promotions у соцмережі Х

Ярослава Магучіх з новим рекордом виграла перший турнір 2024 року

01 лютого 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Ярослава Магучіх встановила новий найкращий результат сезону у світі у стрибках у висоту – 2.04 м.

Джерело: Суспільне.Спорт

Буде абсолют: Усик підписав контракт на бій з Ф'юрі

30 вересня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Український та британський боксери Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі позмагаються за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій вазі. Сторони підписали відповідний контракт на бій.

Про це повідомив авторитетний інсайдер ESPN Майк Коппінджер, посилаючись на джерела.

Аргентина після неймовірного фіналу стала чемпіоном світу

19 грудня 2022

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии 18 грудня відбувся фінальний матч Чемпіонату світу 2022 у Катарі, в якому Франція та Аргентина змогли виявити кращого лише у серії пенальті.

Джерело: Українська правда

Усик підтримав героїв Бахмуту перед чемпіонським боєм у Польщі

26 серпня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик підтримав захисників України, що продовжують воювати з російськими окупантами.

Як повідомляє "Апостроф", на церемонію зважування Усик прийшов із прапором України, на якому написано "Фортеця Бахмут. Солона земля, Залізні люди". Також на прапорі присутні фото та підписи героїв, які продовжують боротьбу з окупантами на Бахмутському напрямку.

Шаблістка Харлан: Росія тероризує і спорт, правила мають змінитися

28 липня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Українська фехтувальниця Ольга Харлан, яка не потиснула руку росіянці Анні Смірновій після поєдинку на чемпіонаті в Мілані й була дискваліфікована, заявила, що примус до миру неможливий, а правила у світі спорту мають змінитися відповідно до реалій.

Джерело: Ольга Харлан у відеозверненні до шанувальників, оприлюдненому в її Instagram 27 липня

Україна претендує на проведення ЧС-2030 з футболу

04 жовтня 2022

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Незважаючи на війну, наша країна має намір подати спільну заявку із Португалією та Іспанією.

Україна хоче прийняти чемпіонат світу з футболу 2030 року. Як повідомляє видання The Times, заявка буде подана спільно з Іспанією та Португалією. Планується, що наша країна прийме матчі однієї із груп турніру.

Усик – Дюбуа: де дивитися головний бій літа

25 серпня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Трансляція поєдинку між українцем Олександром Усиком і британським боксером Даніелем Дюбуа на території України буде платною.

Де дивитись бій онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Міжнародна федерація гімнастики допустила росіян і білорусів до змагань: є умова

20 липня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Міжнародна федерація гімнастики вирішила допустити до змагань спортсменів з Росії та Білорусі − їм дозволили виступати у нейтральному статусі.

Джерело: сайт МФГ з посиланням на рішення виконавчого комітету федерації від 19 липня

Збірна України переграла Шотландію та вийшла у фінал плей-офф кваліфікації до ЧС-2022

02 червня 2022

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии У надвидовищному поєдинку збірна України здолала опір національної команди Шотландії (3:1) та вийшла у фінал кваліфікації до чемпіонату світу в Катарі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Усик повідомив, коли планує завершити кар'єру

31 липня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Український чемпіон світу у надважкій вазі поки не збирається вішати рукавички на цвях.

Олександр Усик планує ще мінімум два-три роки виступати на професійному боксерському ринзі.

ПАРЄ виступила за повний недопуск спортсменів РФ і Білорусі до Олімпіади

23 червня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила резолюцію із рекомендацією Міжнародному олімпійському комітету не допустити російських та білоруських атлетів на Олімпійські та Паралімпійські ігри в Парижі навіть під нейтральним прапором.

Про це повідомила членкиня української делегації в ПАРЄ, народна депутатка від "Слуги народу" Євгенія Кравчук, пише "Європейська правда".

Шотландія – Україна: анонс матчу плей-офф кваліфікації до ЧС-2022

01 червня 2022

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии У півфіналі плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2022 збірна Шотландії прийме національну команду України. Матч відбудеться на арені "Гемпден Парк" у Глазго.

Останні новини та короткий анонс поєдинку – в матеріалі РБК-Україна.

Один удар - і бій закінчиться: Редкач - про бій Усика і Дюбуа

24 липня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Відомий український боксер поділився своїми думками щодо титульного поєдинку у надважкій вазі.

Даніель Дюбуа матиме шанс на перемогу у бою з Олександром Усиком. Так вважає Іван Редкач.

Польща та інші країни можуть висунути ультиматум МОК у разі допуску росіян та білорусів на Олімпіаду-2024

30 січня 2023

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии У Польщі хочуть зупинити повернення представників двох країн до міжнародного спорту.

Польща та інші країни можуть висунути ультиматум Міжнародному олімпійському комітету (МОК) у разі ухвалення рішення про допуск спортсменів з Росії та Білорусі на Олімпіаду-2024 в Парижі.