Надзвичайні події - В Україні

grominfo.eu

У Дніпрі розповіли про наслідки нічної ракетної атаки на місто: фото, відео

26 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Внаслідок ракетних ударів у Дніпрі частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки і один з медзакладів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДСНС та голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Атака дронів на Київ: в одному з районів сталася пожежа

25 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии У Дарницькому районі Києва сталася пожежа через атаку дронів РФ 25 жовтня. Її вже встигли ліквідувати.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook т. в.о. голови Дарницької районної адміністрації Миколи Калашника.

У Києві розповіли про збиття російських безпілотників цієї ночі та зробили попередження

24 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Цієї ночі силами та засобами ППО були ліквідовані усі російські дрони-камікадзе, які загрожували Києву. Натомість в області триває бойова робота із відбиття ворожої повітряної атаки.

Про це передає РБК-Україна з посиланням на начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка.

Росіяни атакували Суми дронами: 3 загиблих, середи них – дитина

22 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Троє людей, серед яких дитина, загинули у Сумах внаслідок російської дронової атаки уночі 22 жовтня.

Джерело: Сумська ОВА у Telegram, місцеве видання Кордон.Медіа

Зранку РФ вдарила по енергооб'єкту в Сумській області: 37 тисяч споживачів без світла

20 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Вранці 20 жовтня російські війська вдарили по енергооб'єкту у Сумській області. Понад 100 населених пунктів залишилися без світла.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Сумиобленерго".

Листи про "мінування": автор просить вважати винними журналісток "Радіо Свобода"

15 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Відправник листів про масове мінування по всій Україні 14 жовтня заявив, що винні у цьому журналістки "Радіо Свобода", які зробили розслідування про російські спецслужби.

Джерело: "Радіо свобода"

Сильні пожежі та знищені будинки: з'явилися кадри наслідків удару по Миколаєву

15 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Російська армія завдала ракетного удару по Миколаєву в ніч на 15 жовтня. Внаслідок атаки виникли пожежі, у місті пошкоджені будинки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій в Telegram.

Під Львовом ДТП з автобусом, вантажівкою "Нової пошти" та авто: є жертви, багато поранених

11 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии 11 жовтня під Львовом зіткнулися автобус "Варшава - Одеса", вантажівка "Нової пошти" та кілька авто. Двоє людей загинули, 27 постраждали.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Львівської ОВА Максима Козицького.

ЗС РФ вкотре атакували Київ: у столиці лунали вибухи, деталі

11 жовтня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии В КМВА зазначили, що це вже п'ята атака з початку місяця. Ворожі БПЛА заходили на столицю з різних напрямків.

В ніч на 11 жовтня російські окупанти вчергове атакували з повітря столицю України. В Києві було чутно звуки вибухів, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Росіяни вдарили ракетами по управлінню Нацполіції у Кривому Розі: відомо про 6 постраждалих

27 вересня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Вранці, 27 вересня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу Дніпропетровської області, поцілили по управлінню Нацполіції, наразі відомо про 6 постраждалих, під завалами можуть бути ще люди.

Джерело: Нацполіція у Telegram, голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram, Telegram-канал "Свої Кривий Ріг", ДСНС

ДСНС показала наслідки атаки на Київ

26 вересня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Внаслідок російської атаки у Печерському районі сталася розгерметизація газової труби на першому поверсі житлової пʼятиповерхівки з подальшим горінням. Пожежу уже загасили.

У напрямку Києва летіли понад півтора десятка безпілотників, бойова робота по них тривала протягом 5 годин, у результаті чого десяток дронів вдалося знищити. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Нічна атака балістикою і "шахедами" по Україні: у Полтавській області частковий блекаут

24 вересня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Вночі протиповітряна оборона працювала у восьми областях. Основний напрямок удару — північ та центр України. Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін заявив, що без світла залишилися 20 населених пунктів.

Російська Федерація в ніч на 24 вересня атакувала територію України 81 ударним безпілотником і 4 ракетами. Силам ППО вдалося знищити 66 дронів. Ще 13 БпЛА були локаційно втрачені у кількох регіонах України. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Повторне забруднення рухається руслом річки Сейм – Міндовкілля

23 вересня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Повторне забруднення продовжує рухатися по руслу річки Сейм, а на річці Десна ситуація стабілізувалася.

Джерело: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

ЗС РФ вперше атакували Запоріжжя КАБом: зросла кількість поранених, серед них підліток

23 вересня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии У неділю ввечері Повітряні сили попереджали про пуск керованої авіабомби по місту. Протягом години російська армія завдала 6 ударів по Запоріжжю та району.

У Запоріжжі 13 людей дістали поранення через авіаудари Російської Федерації по місту. Серед поранених 7 жінок, 5 чоловіків та 15-річний хлопець. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у понеділок, 23 вересня.

Атака ЗС РФ: у Полтавській області пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, деталі

22 вересня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Загалом російські окупанти вночі запустили 80 "шахедів" і 2 ракети Х-59/69. Більшу частину з них вдалося перехопити, повідомили в Повітряних силах, але без наслідків не обійшлося, зокрема в Полтавській області. Без електрики залишилися місцеві жителі.

У ніч на 22 вересня російські окупанти атакували мирні міста України за допомогою різного озброєння. Більшу частину вдалося перехопити. Деталями поділилися в Повітряних силах ЗСУ.

На Прикарпатті через атаку дронів РФ пошкоджено об'єкт промисловості, виникла пожежа

13 вересня 2024

Новости и события в Украине и зарубежом. Политика, экономика, общество, культура, спорт, наука, образование, технологии Під час атаки дронів РФ у ніч на 13 вересня було пошкоджено об'єкт промисловості в Івано-Франківській області. Виникла пожежа.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міненерго, Telegram голови Івано-Франківської області Світлани Онищук.